ERZURUM / PALANDÖKEN - Toplu Konut Anaokulu

MustafaERİNKARLI - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Mustafa ERİNKARLI 1982 yılında Erzurum Muratpaşa Mahallesinde doğmuştur. İlk-orta ve lise eğitimlerini sırasıyla Kültür Kurumu İlkokulu, Gazi Ahmet Muhtar Paşa Ortaokulu ve Erzurum Lisesi´nde tamamlamıştır. Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünü 2007 yılında bitirmiştir.

Aynı yıl KPSS sınavında Türkiye 33. sü olarak Çiftlik Şehit Bülent Karataş İlköğretim Okuluna atanmıştır. 2007 - 2012 yılları arasında bu okulda müdür yardımcılığı ve okul müdür vekilliği görevlerini yürütmüştür.

2011 İdarecilik yazılı sınavında Erzurum 1. si olarak İMKB İnönü İlköğretim Okuluna atanmıştır. 2012 - 2014 yıllarında bu okulun müdür yardımcılığı, 2014 - 2015 yıllarında ise aynı okulun müdürlük görevini yerine getirmiştir.

2015 - 2020 yılları arasında Olur Toki YBO Müdürlüğü görevini yürütmüştür.

2020 Temmuz ayında Palandöken Toplu Konut Ortaokulu Müdürlüğüne atanmıştır.

2014 yılında Türkiye Yeşiley Cemiyeti Erzurum Şubesini kurmuş ve 2014 - 2017 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yerine getirmiştir.

2014 yılında Milli Eğitim bakanlığının " Öğretmenlerin Rotasyonu" ile ilgili yönetmelik taslak çalışmalarında görev almıştır. Ayrıca basın tarafından takip edilen eğitim ve sosyal sorumluluk projelerinin hayata geçirilmesinde aktif rol oynamıştır.

2011 ve 2012 yıllarında Yakutiye Kaymakamlığı Başarı Belgesi, 2016 yılında Olur Kaymakamlığı Başarı Belgesi, 2016 yılında Olur Kaymakamlığı Üstün Başarı Belgesi ve 2016 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Maaş Ödülleri, 2021 yılında Bakanlık Başarı Belgesi ve Palandöken Kaymakamlığı Başarı Belgesi, 2022 Bakanlık Başarı Belgesi  ve 2023 Palandöken Kaymakamlığı Üstün Başarı Belgesi ile onurlandırılmıştır.

Halen Palandöken Toplu Konut Anaokulu, Toplu Konut İlkokulu ve Toplu Konut Ortaokulları Müdürlüğü görevini sürdürmekte olup evli ve iki çocuk babasıdır.